• 085 76 00 598

Recreatiebeveiliging

Recreatiebeveiligers van Nijhuis zijn bijzonder veelzijdige professionals die op vele gebieden ondersteuning bieden binnen deze veelzijdige discipline. 

Naast het uitvoeren van controle-, afsluit- en beveiligingsrondes zijn onze recreatiebeveiligers  onderlegd in EHBO en BHV waarmee zijn de veiligheid van gasten waarborgen. Ze zijn getraind in gastvrijheid en hebben ook oog voor de sfeer op het recreatieterrein. Met een groet, een praatje of een helpende hand, zorgen ze ervoor dat recreatiegasten zich welkom en veilig voelen. 

Waar mensen samen komen bestaat een het risico op escalaties of incidenten. Door in contact te blijven met de mensen voorkomen onze beveiligers dat een situatie uit de hand loopt. Altijd vriendelijk, professioneel en oplettend, maar waar nodig ferm en kordaat. 

Zoekt u een partner die u het beveiligingswerk uit handen neemt en u ontzorgt gedurende uw vrije tijd? Nijhuis Beveiliging. Neem vrijblijvend contact op. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden en hoe wij meerwaarde kunnen leveren aan uw bedrijf.  

© Nijhuis Beveiliging | Realisatie Boks.