• 085 76 00 598

Hotelbeveiliging

In de hotelbranche draait het om gastvrijheid; ook 's nachts. Onze hotelbeveiligers zijn veelzijdige professionals die kunnen ondersteunen als receptionist of nachtportier. 
 
Alle hotelbeveiligers van Nijhuis beveiliging zijn in bezit van EHBO en BHV en getraind op gebied van gastvrijheid en veiligheid. Zij staan gasten vriendelijk en professioneel te woord. Bij personeelskrapte of wanneer vast personeel ergens anders moet worden ingezet biedt Nijhuis Beveiliging ondersteuning en aanvullende mankracht. 
 
Naast diensten als receptionist of nachtportier ondersteunt een hotelbeveiliger van Nijhuis beveiliging ook bij brandpreventie, afsluit- en openingsronden. Ook kleine schoonmaakwerkzaamheden en gastvrijheidsklussen kunnen door onze beveiligers worden verholpen. 
 
Of u nu tijdelijk, regelmatig of structureel gebruik wilt maken van hotelbeveiligingsdiensten van Nijhuis beveiliging; wij denken graag met u mee voor een passende oplossing. Neem vandaag nog contact op. We bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden met u. 

© Nijhuis Beveiliging | Realisatie Boks.