• 085 76 00 598

Zorgbeveiliging

Dat de zorg van levensbelang is staat buiten kijf. Daarom is het van hoogst mogelijke waarde om ervoor te zorgen dat zorgpersoneel ongestoord het werk kan uitvoeren. 
 
De beveiligers van Nijhuis beveiliging zijn in bezit van een EHBO en BHV certificaat en bovendien getraind in zowel beveiliging als gastvrijheid. Dankzij jaren ervaring met zorg, GGZ, en patiëntbewaking weten onze beveiligers escalaties te voorkomen en patiënten, gasten en personeel te beschermen. Zo zijn onze beveiligers speciaal opgeleid om heftige emoties en agressie te herkennen en in goede banen te leiden. 
 
Ook preventieve ondersteuning kan met een gerust hart aan Nijhuis beveiliging overgelaten worden. In samenwerking wordt een analyse gemaakt en worden aandachtspunten in kaart gebracht. 
Nijhuis beveiliging ontzorgt van A tot Z. Onze hosts of receptionisten ondersteunen bij krapte, maar ook op meer permanente basis.  
 
 
Wilt u er zeker van zijn dat uw dienstverleners en patiënten zich veilig voelen of zoekt u hulp aan de balie? Nijhuis Beveiliging staat u met raad en daad terzijde. Neem vandaag nog contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

© Nijhuis Beveiliging | Realisatie Boks.