• 085 76 00 598

Objectbeveiliging

Van woonhuizen tot bedrijfspanden of monumenten, Nijhuis Beveiliging zorgt ervoor dat panden in goede handen zijn wanneer er niemand anders aanwezig is om een oogje in het zeil te houden. 

We stellen een beveiligingsplan op en kijken samen met de beheerder of eigenaar van het pand welke soort beveiliging het beste bij de huidige situatie past. Door middel van mobiele surveillance controleren wij objecten regelmatig en kunnen direct ingrijpen bij onraad. Mogelijk heeft een pand meer beveiliging nodig. Een afsluitronde behoort dan tot de mogelijkheden. Onze bekwame beveiligers controleren dan op openstaande ramen, niet geactiveerde beveiligingssystemen of open deuren en nemen deze zorg op zich. 

Een vierentwintiguursbeveiliging behoort ook tot de mogelijkheden. Er wordt dan ook tijdens openingstijden toezicht gehouden. In dit kader kan er ook gebruik gemaakt worden van onze host- en receptie diensten, indien van toepassing.  

Heeft u graag toezicht op uw pand wanneer u zelf niet aanwezig bent, of vind u het geruststellend wanneer een genomineerd bedrijf uw afsluitronde doet? Vul dan nu het  offerteformulier in. In een vrijblijvend gesprek verkennen we samen de mogelijkheden. 

© Nijhuis Beveiliging | Realisatie Boks.