• 085 76 00 598

Instructies

Instructies voor Samenwerkingspartners en ZZP'ers bij Nijhuis Beveiliging

Welkom bij Nijhuis Beveiliging!

Als gewaardeerde partners en zelfstandige professionals spelen jullie een cruciale rol in onze toewijding aan service van hoge kwaliteit. Door samenwerking bereiken we samen succes. Om onze gedeelde doelen te behalen en de continuĆÆteit van onze diensten te garanderen, vragen we jullie om de volgende belangrijke richtlijnen na te leven:

Punctualiteit en Communicatie

Betrouwbaarheid staat centraal in onze service. Indien je onverhoopt vertraging oploopt, stel ons dan minstens 30 minuten voor aanvang van je dienst op de hoogte via 085 76 00 598.

Aanwezigheid voor Dienstaanvang

We verwachten dat je 15 minuten voor de start van je dienst aanwezig bent voor een vlotte overdracht en professionele aanvang van je werk.

Ziekmeldingen

Bij ziekte is het essentieel om dit direct telefonisch te melden via +31 6 22576731, zodat wij tijdig voor vervanging kunnen zorgen en onze dienstverlening op peil houden.

Facturatie

Dien je facturen correct in volgens de aanwijzingen op onze facturatiepagina: https://www.nijhuisbeveiliging.nl/facturatie/. Voor assistentie kun je mailen naar info@nijhuisbeveiliging.nl.

Annuleringsbeleid

Annuleringen binnen 24 uur voor de start van een dienst zijn niet toegestaan, zoals vermeld in de opdrachtbevestigingen. Dergelijke late annuleringen veroorzaken significante overlast en vereisen actie van alle betrokken partijen, wat wij absoluut willen vermijden.

Indien er toch een annulering plaatsvindt binnen deze periode, zullen wij genoodzaakt zijn de geplande uren te factureren tegen het overeengekomen uurtarief. Dit is niet bedoeld als straf, maar om het belang van tijdige annulering te onderstrepen.

Consequenties van Non-Compliance

Het niet naleven van deze richtlijnen kan leiden tot een beƫindiging van de samenwerking. Onze opdrachtgevers verwachten consistentie en betrouwbaarheid, en het niet respecteren van onze procedures kan ertoe leiden dat we opdrachten verliezen, wat iedereen raakt in uren en inkomsten.

Direct Contact:

  • Voor operationele zaken en dringende kwesties: 085 76 00 598

© Nijhuis Beveiliging | Realisatie Boks.