• 085 76 00 598

Over ons

Nijhuis Beveiliging, sinds 2015 uw betrouwbare partner op het gebied van veiligheid en gastvrijheid. In alles wat wij doen staan onze drie kernwaaren centraal; veiligheid, gastvrijheid en een gerust gevoel. Dienstverlening waar u op kunt vertrouwen. 

Als allround beveiligers begrijpen we dat effectieve communicatie een essentieel onderdeel is van ons vak. Daarom weet u bij Nijhuis Beveiliging altijd precies waar u aan toe bent. Dankzij de korte lijnen binnen het bedrijf heeft u altijd direct contact met de juiste persoon. Ook tijdens ons werk staat communicatie met uw gasten of bezoekers centraal, en gastvrijheid hoog in het vaandel. 

Ons kundige team zet zich dagelijks in om onze kernwaarden te vertegenwoordigen en we zijn trots op onze reputatie als een van de meest gerenommeerde beveiligingsbedrijven in de branche. We bieden verschillende diensten aan binnen de beveiligings- en hospitality branche, en vervullen voor onze klanten iedere beveiligingsbehoefte.

Bij Nijhuis Beveiliging geloven we in persoonlijke service en daarom heeft u bij ons altijd één vaste contactpersoon die u en uw wensen goed kent. We streven naar persoonlijke dienstverlening, waarbij veiligheid, controle en een gerust gevoel centraal staan.

U laat uw evenement, pand of bezit pas écht met een gerust gevoel aan iemand over wanneer alles goed zit. Ga voor dat geruste gevoel en neem contact op met Nijhuis Beveiliging. 
 

© Nijhuis Beveiliging | Realisatie Boks.